Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0232 2270103
Belgegeçer : 0232 2270103
WEB https://yunusemreimamhatiplisesi.meb.k12.tr
Adres : ALİ FUAT CEBESOY MAH. 9135/4 SK. ŞEHIT MUHTAR METE SERTBAS ORTAOKULU BLOK NO: 6-26 KARABAĞLAR / İZMİR
VİZYON : İzmir´de ve ülkemizde tercih edilen "İzmir´in Gözdesi" bir kurum olmaktır.
MİSYON : Bölgenin fiziki ve sosyal şartlarını yerinde kullanan, millî ve manevî değerlere sahip, sorumluluklarının farkında, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, teknolojiyi kullanan, gelecekten ümitli, hayata ve yüksek öğretime hazır, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ERDEMLİ BİREYLER yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 13.30 - 20.00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Üçyol, Konak, Çankaya, Gaziemir ve Halkapınar yönünden Yeşilyurt, Bozyaka ve Eskiizmir yönüne giden Belediye otobüsleri ile Dolmuşlarla okulumuza ulaşılabilir. ( Özel Ege Yaşam Hastanesi Yanı )
Yerleşim Yeri : Ali Fuat CEBESOY Mah. - Karabağlar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :